Thursday, May 12, 2011

Epic Meal Time!! Part One

Pada suatu hari, di musim peperiksaan sedang melanda,
Sekumpulan manusia yang sedang kelaparan bercadang untuk membuat sesuatu yang awesome,
so mereka pun bercadang untuk membuat "Epic Meal Time"



Epic Meal Time ni sebenarnya adalah sekumpuan manusia yang membuat makanan yang "epic" pastu dorang post dkt youtube di channel dorang..

(Klik untuk tengok)


Akibat jeles ngan makanan yang dorg buat..maka kami pun try buat mcm dorang..

Ingredient:
1) 10 Beef patty
2) 1 Traditional tomato Prego sauce
3) 1 Cheese and Herb Sauce
4) 1 plastic of spagety











Voiillllaaaaa~~




P/S: Kenyang gila!!

Peace bebeh

2 comments:

cikempatbelas said...

nda cukup epic ni tau. haha =p
tp serius wooo durang.
aku pnh tinguk yg buat lasagna tuh. huishhh......

afif aizad said...

mmg x cukup ni..kurg badget..tp bg kami epic sbb daging dia terlampau byk...hahahaha..ada part 2 sm part 3..kekeke..tggu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails