Saturday, July 17, 2010

Paul si sotong ajaib x la sehebat mana..

Musim world cup dah habis..Time world cup berlangsung tu la si Paul berjaya mendapat popularity yang hebat sampai nak kena bunuh la..sampai nak kena protect oleh kerajaan Spain la..

Photobucket
Spain nak lindung Paul sebab ni la...maybe..

Tp bagi aku, Si paul ni bukan la Binatang yang hebat,sebab aku baru tau ada lagi haiwan yang lebih ajaib dari paul..

Meet Mike,the ayam ajaib..

Photobucket

Walaupun kepala dia putus,dia still bleh hidup 18 BULAN..hebat..kalo Paul,dah lama jd Sushi..hahahaha

Photobucket
Mike the ayam ajaib terpaksa di beri makan dalam bentuk cecair..tuan si ayam ajaib ni terpaksa menggunakan eyedropper untuk membantu Mike makan...hahaha

Mike kemudiannya mati sebab tercekik..masa tu dia dalam roadtrip untuk mempamerkan kehebatan semangat untuk hidup dia tu..sian...hahaha

P/S: Mike dapat $4500 sebulan kalo x silap...sebab dia suka buat show..haha

peace bebeh

1 comment:

Sekilas said...

gempak gak kan, mike tu. takde kepala pun still leh hidup. yela...agaknya urat kepala tu ada lagi kot. huhu..

aku tak tau plak spain nak melindungi si paul sotong ni..haishh!! paul tu tak tahu ape kot. dia binatang je pun. tau makan jer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails