Monday, August 9, 2010

Makhluk2 laut yang menyeramkan...mereka benar2 wujud!!


Kali saja ja buat entry yang serius sebab aku dalam mode serius..hehehe..tp aku betul2 x sangka mereka ni masih wujud walaupun dah berjuta tahun dorang wujud di dunia ni...

1st of all...meet the Goblin shark

Photobucket

Photobucket

dorang ni dah wujud since nenek moyang untuk jerung masih hidup..x sngka bleh survive smpi hari ni..

2nd Frilled Shark

Photobucket

Photobucket

ingat dah pupus,until beberapa researcher berjaya menemui makhluk ni bersiar siar kat perairan cetek..kalo kena gigit,confirm hancurr..tgk aa gigi bnda ni..

3rd Alligator Gar

Photobucket

Badan macam ikan,tp mulut macam buaya...dkt darat pun dia bleh stay2 sampai lebih 3 jam walaupun dia ni ikan...so hati2 la kalo tangkap benda ni..nanti kena "ngaap"...hahahah...

P/S: Ada lagi..tp malas nak upload...hahaha..ada kelas skrg ni..ngeh3..

Peace bebeh

1 comment:

Yasmyn Keith said...

ui,upload la ba...sa mau tngu lg apa yg ganjil2 ni...bikin geli jga nmpak,haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails