Saturday, December 27, 2008

Aku menjadi SENIOR sekali lagi..

29hb Disember ni blk UiTM,sampi2 jak kat asrama,trus kena bg slm "assalamualaikum abang"..muahahaha..lama uda x dgr perkataan tu lps hbs skul..trus jd sedey plak tiba2 teringat member2 di skul,fikir punya fikir,ak ni x la jahat jgk,tp x la baik betul,cuma nakal jak..kih3..pas ni ak jadi senior mcm dulu lg ka aa..ntah la..nnti la ak tgk..hahaha..tgk blk gmbr2 ni bikin ak rs best plak jd senior dulu..


Trip2 mau bwat yakult,jd la jgk skit..haha

Bwat muka sandi ramai2..haha

Saja minta puji ikut dikir barat..haha

jmpa kwn baru dr SMK bongawan trus bawa dia bwat lagak bodoh

bwat foodcourt jam 1 pagi..hihi

Melawat skolah slps digantung..huhu

Party last sblm tgglkn skolah..duit hasil jualan "panggung wayang" skolah kepada junior2..hehe

Perasmian Oreo secara x rasmi

Pemandangan indah lps main futsal..

jadi sawan tetiba..

aksi bodoh no.2..haha

Bergmbr ngan ketua pelajar SMSLD..haha

1st time dpt gaji di sutera harbour..muahaha

Memandangkn ak x jd pi matriks,so ak keseorangan di UiTM,takda member2 ak di sana,yg ada bekas2 senior ngan kwn2 pmpuan 1 batch ngan aku,tp x brapa rapat..nsb la ak dpt menyesuaikan diri d sn dan terjmpa geng2 baru,tp geng2 lama tetap x akan dilupakan..kui3..hrp kali ni thn ak menjadi senior akan jadi lebih best..haha..sekian


::.Aiya..sedeh ak..ilang uda gmbr ori dia ni.::

6 comments:

4teEn said...

mana gambar kamurg poco2 tuh.
wakakakakaka!!!!~
yakult ka pulak kamurg mo bwat tuh.. ari nih baru ak tau.huhu..

Mr Doc2be said...

uii peng ada cencored... bhy2..

Hanis Arifah said...

sandi jua...hahahaha...gambar sensored wei!!

afif aizad said...

peduli..hahaha..bukannya 18sx blog aku ni..hehehe

noraisyah nordin said...

shahid!!!

::aku budak baru belajar:: said...

salam..pip...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails