Thursday, December 18, 2008

Result exam dah kuar

Result dah kuar dan ak amat kecewa dengan 3 subjek dibwh ini.

Paper BEL(english)

Jam 8 malam..

"wei,esok start exam"kawan
"rilex,paper BEL(english) jak pun"aku
"ya kan,tgk wyg kita di laptop aku mlm ni"kawan
"okai,wyg apa ada??"aku
"Mr.Bean,yg holiday2 tu.."kawan
"ok bha tu,jom tengok"aku

Jam 1 pagi..

"uina,jam 1 uda,esok BEL woi"aku
"bha,tido kita"kawan

Jam 6 pagi..

"bgn,mau exam uda kita"kawan
"hmm..bha bha.."aku

lps hbs 1st day exam..

"sng ka?"kawan
"boleh thn"aku

Last2 Paper BEL aku dapat B,ak target B+,tp apakan daya uda nasib..

Kesatria(kokurikulum)

"wei,ko mau turun ka kawad ni ari?"kawan
"nda la,mls aku,eskep kita?mls ak,skali jak bha"aku
"bha"kawan

brapa ari kemudian..

"tuan,napa dua kali saya kena tick nda hadir ni?"aku
"psl kamu eskep la"encik ambross
"tp skali jak sy eskep"aku
"napa ada 2??"tuan ambross
"kan tu ari suma class representative ada majlis pelancaran di dewan?"aku
"ko nda hntr surat pun,kena tolak la 16 markah kamu ni"tuan ambross
"#$#@!%$#@%$!!!!"aku

dan akhirnya,kokurikulum dpt B,padahal suma basic taraf ayam..senangnya kawad tu..boleh2 ak dpt B psl ak eskep skali sm tu pengajar kawad pandai2 tuduh ak eskep kali kedua..ujian bertulis dia pn tiba2 kuar psl kompas,mn ada kena ajar..palui..

Introduction to Hospitality(core subject)

"ok,klas,memandangkan kita teda masa untuk bwat test ke-2,saya bagi kamu take home test"Lecturer X

"yes,bleh meniru"aku

"Tp bukan sng tau,dan jika sama jawapan,orang tu dpt kosong dlm test ke-2 dan saya mau kamu antar besok"Lecturer X

"zzzZZzzz"aku

masa bwat take home test di bilik..jam 8 malam..

"gila,punya banyak,brapa jam mau bwat ni??"aku

jam 3 pagi..

"sial,punya byk,ngantuk aku"

keesokkan harinya..

"kamu semua buat salah,kamu 1 course saya bagi kosong untuk test ke-2"Lecturer X
"#$@#$@#$@#$@$#!!!!!!punya penat ak bwat tu,sudah printed..argghh,bwang duit,bwang masa bwang tenaga!!"aku

Masa Exam..

"eh,ni mana ada kena ajar ni?napa tiba2 kuar,buduh jgk"aku

Lepas hbs exam..

"wei,byk td soalan yg teda kn ajar kluar kan?"kawan
"ya,babi kan"aku

dan akhirnya aku mendapat C+ dlm subjek tu,tp ak masih bersyukur psl mampu untuk lulus,ak x suka repeat.

My result

Math=A+
CTU(subjek agama islam)=B+
M.I.C.E=B+
Principle of economy=B
Japan language=B
BEL=B
Kesatria=B
Hospitality=C+

Pointer aku=3.13







4 comments:

Hanis Arifah said...

alala peng...
sandik nyaa~

afif aizad said...

2la tu,buruk prangai 2 lecturer

noraisyah nordin said...

okaylah tu....
tahniah~~ takde repeat kaaan?? syukur la naaaak~~
tapi pip, apsal agama ko B?? kasi bangga roki bha sikit. ishhh...

afif aizad said...

kalo kat skolah sah,kira A2 uda 2,B+ tu 70 hingga 74

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails