Tuesday, June 22, 2010

Empat sebab mengapa Fifa World Cup 2010 kurang menarik




















Aku rasa ramai perasan Fifa world cup kali ni kurang menarik pasal banyak team yang power kurang prestasi time lawan team underdog terutamanya England ngan Italy..lawan team tak brapa power pun seri..nasib bukan kalah..

so, aku pun rasa empat possible reason yang buat Fifa world Cup 2010 kurang menarik ialah..


Alasan no.1


















Memperkenalkan..The annoying Vuvuzela yang bising...ada certain pemain cakap benda ni buat dorang pening dan x dapat fokus...bunyi dah la mcm tebuan,pastu dari awal sampai habis match x pandai diam diam..


Alasan No.2


















Ni la Bola Jabulani..bola rasmi Fifa World Cup 2010..aku dengar ramai pemain x biasa dengan bola ni..terlalu ringan la...terlalu bulat la...terlalu licin la..ni yang buat tendangan maut dorang x menjadi..


















konon la...x tau betul atau x..

Alasan No.3

















Maybe ada certain penonton yang upah bomoh Afrika supaya Team yang menentang Negara dorang x dapat fokus time main bola..thats why la Team power mcm England x dapat main betul betul..haha =P...


Alasan No.4



















Maybe Pemain pemain tu sendiri yang salah..mungkin dorang terlalu memikirkan benda benda lain contohnya apa keadaan Farmville dorang,Berapa dah level Mafia dorang dalam Mafia wars, apa nak update kat blog lepas habis match...maybe la..

P/S: Ini cuma pendapat aku..hehehehe..tp bukan suma x menarik..ada jugak match yang power contoh mcm Portugal semalam..7-0 beb lawan Korea Utara..caya la..

Peace bebeh

8 comments:

kurawk said...

yg alasan no 4 tu xmenahan..pandai2 jek kan...hahha

afif aizad said...

hehe,maybe betul jgk..hehehe,kita x tau apa dorang fikir..kekekekeke

Ery Farieha said...

7-0 tu bagi aku cam x menarek je
sbb mesti portugal je serang
hahah
aku ske tgk yang sengit2 ni.

ザ-sylver-shooter said...

wth??

haha

[[iidyLL_iceneSS]] said...

ly fb jer....
cm logik pn der...
mmg smue de fb skrg nih...

Fontonk said...

aku rasa point kau no. 4 tu yg paling kukuh.
usha fb lampard, status die mcm hangat je.
hahahah. anelka lagi tacink.
update status touching die dkat fb.

b@by ph@t said...

hahahah..point no4 munasbah..hahah

rinozeen said...

aku sokong point no 4 tu hahahaha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails