Tuesday, June 29, 2010

Portugal VS Spain??Sapa yang lebih power??

Pagi nanti jam 2.30am waktu Malaysia...
Spain akan bertemu ngan Portugal..confirm sengit punya..
x tau la Negara mana yang akan menang...
The "7-0 Scorer" Portugal ataupun The "Euro 2008's Champion" Spain

Both team pun ada star player..

Portugal ada:

Christiano Ronaldo

Pemain paling mahal di dunia dan juga iklan sympoo boy

Simao



Deco



Dorang ni memang 3 harapan terbaik Portugal...

Spain plak ada:

David Villa

Scorer Spain paling banyak setakat ni tp miss penalty kick

Fernando Torres


Xavi Alonso


Dorang ni plak key player Spain..banyak lagi key player tp malas nak upload gambar...Portugal pun sama..haha

Keeper mana plak yang lg power??
Eduardo dari Portugal(Kiri) atau Cassilas dari Spain(Kanan)




vs















Memang confirm match yang paling sengit..maybe aa..aku x tau..hahaha

P/S: Tapi aku rasa Spain boleh menang..haha

Peace bebeh

2 comments:

Khairunnisa' said...

Am rooting for Spain :)

afif aizad said...

aku x sokong mana2..aku sokong brazil..hehe..tp kalo spain menang congratz..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails