Sunday, June 20, 2010

The reasons why i hate Lady Gaga




Aku tau ramai orang kenal Lady Gaga, Tapi aku x suka dengan pompuan tu berdasarkan alasan alasan berikut..

Reason 1:

Lady Gaga pakai baju macam orang gila~~it rhyme haha




















Tapi ramai orang tetap puji..


Reason 2:

Menari macam orang gila...



Tapi ramai orang tetap puji..

Reason 3:

Perangai macam slut..



Tapi ramai orang tetap puji..


Reason 4:

Lady Gaga tu penyembah setan..



Tapi ramai orang tetap puji



Alasan keempat aku tu buat ramai Gaga fans marah macam gila babi...

"Bodoh la kau Afif, suka ati ja tuduh Lady Gaga penyembah setan..ko tu yang setan"

haha, x caya sudah la ..

cuba try bagi backward lagu Lady Gaga - Paparazzi tu...

Nanti korang dengarlah la mesej yang cuba di sampaikan Lady Gaga yang berbunyi..

"Evil Save Us

The Star Above..Above..

We model it on the arts of Lucifer.."


Kalo x caya jugak..tengoklah sendiri kat link ni

Coincidence?? I think not...

Banyak lagi sebab2 aku percaya dia penyembah setan...tp malas nak post sini..korang kaji la sendiri..


Photocredit:
Google
Hexism

Peace bebeh

9 comments:

Nisa said...

bgus2..aku pun xsuke die..hahahah...folower bertuah yg ke 54....xde adiah ke?? award ke ? kekekekeke

afif aizad said...

hehe,bagus,ada jgk penyokong..hehe..nnti aa aku buat award untuk follower aku..x sedar dah 54 org dah..haha

Fontonk said...

kimak lady gaga. sucks sial die.
dgr cite lady gagak nk dtg mlaysia, buat huru hara jom?

afif aizad said...

mmg sux gila Gaga tu..heran aku ramai yg minat "sihir dia" tu....perghh,harap takda org pi concert Gaga tu..

mira the monster said...

yeke?

bru taw laa..ish3..
sbnrnye kite mmg minat sume lagu lady gaga ni..

tapi...
xtaw lak die penyembah setan..
masyaAllah

mira the monster said...

eh lupe nak ckp..
kite dah follow :)

TJ said...

sya pun x suka ni perempuan. . nampak murahan. .

dIng dOng said...

wooo...wat fan la...aku pun xsuka jugak..huhuhu....seksi siot..ish3~~!!

Lady Ariefha said...

mula2 mcm siuk lagu, lama2 buring aku ngn lady gaga ni.
enta kenapa la org ckp dia ni berseni..
seni nda bertempat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails