Tuesday, June 15, 2010

Jadual kehidupan aku sudah terbalik..

Haha,setelah sekian lama berlatih post blog dalam english(padahal x sampai seminggu)..aku pun mula post blog dalam bahasa mix..bukan full bahasa malaysia..hehe..

sejak akhir2 ni..terutamanya musim world cup..aku sudah x dapat tidur malam..huhu..aku rasa x lama lg aku sakit..aku sudah start tido 7 pagi,bgn lewat petang..perghh..kemarin la rekod..jam 6 petang baru bgn...hebat...11 jam tido..sia sia hari aku..x dpt rasa matahari..

cakap pasal jadual....jadual next semester aku amat menyeksakan..hanya gambar tersebut dapat menunjukkan perasaan aku apabila melihat jadual next semester aku..bak kata pepatah cina yang tinggal di Amerika,"A picture worth a thousand words"

ACT 1
Photobucket
This picture is mine,not from other sites..

ya,itulah perasaan aku apabila melihat jadual kelas next semester aku..adakah patut kelas sampai 12.30 pagi..perghhh..mati aku..dah la straight 9 jam...

ya ALLAH,berikanlah hambamu ini kekuatan...

Peace bebeh

3 comments:

anisalya said...

biasa la tu bro..
hidup belajar ni byk dugaannya..

afif aizad said...

haha,thanks,aku pun mula redha dgn jadual tu..mungkin psl jadual pack tu boleh improve fizikal dan mental aku..hehe

Izyanna Ariffin (Yan Chloe) said...

hahaha pndai ko cari pic yg ngam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails