Friday, December 3, 2010

Happy Birthday yang Ke-2 wahai Encik Blog

Salam..

Hari ni Blog aku telah mencapai umur dewasa kerana beliau sudah berumur 2 tahun..
Anda tentu tertanya tanya mengapa umur 2 tahun bagi blog dikira dewasa..
Ini kerana Jangka Hayat blog amat lah pendek jika dibandingkan dgn manusia..

"Eff yeahh..im 2 years old and i look mature"
Quoted from
TheAnnoyingBlackcrow

Aku mula berblog ni pun sebab tengok kawan kawan buat blog..
masa discussion dekat Friendster dulu..ada la kawan mula promote Blog dorang..
tiba tiba aku pun decide join dorang jugak..
Tapi aku x la promote blog aku untuk dibaca semua orang...
Just untuk post entry yang bleh buat hati aku senang dan gembira..
Lagi pun aku expect cuma kawan kawan aku ja yang baca..hehe


Walaupun Blog ni dah 2 tahun..tapi time pertengahan 2009 ngan awal 2010..aku langsung xda update Blog ni..
sebab time tu aku belum ada laptop..so online pun susah bila study dkt UiTM..
Bila pindah UiTM Shah Alam..Kemudahan Wifi plak x dekat asrama..aduhhhh..


Tengok post awal awal pun dulu..aku ketawa sorang..noob betul..
x tau apa yg mau di post kan di Blog ni..
pastu macam syok sendiri..post post pun ntah ada org tengok ka x..
Situasi tersebut bleh digambarkan dengan gambar di bawah

PWNED!!

So happy birthday to you Blog


Pictures Credit: EffyeahFunnythings and Comixed

P/S: I know you guys still confused about the second Picture..ianya disengajakan..x kaitan antara hidup dan mati..


Peace bebeh

2 comments:

4teen said...

best ba baca blog ko. ahah

afif aizad said...

hahaha,thankz Fatin..keke..x ku sangka ada org suka bc blog bosan aku ni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails